top of page
20221119_194750_DSC_9703.jpg
Kopie van Logo Revival Event (1).png
Profetische Conferentie hoofden transparant.png

PROFETISCHE CONFERENTIE

17-18-19 OKTOBER 2024

17-18-19 oktober 2024 zal er weer een nieuwe conferentie plaatsvinden!

Dit keer een profetische conferentie met Klaas van Denderen, Arleen Westerhof, Arie de Rover en Esther Vorsterman van Oijen.

Houd onze site en socials in de gaten voor de start van de ticketuitgifte.

  • Flickr
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Dit event wordt mede gedragen door de volgende kerken. 
Wilt u napraten of heeft u hulp nodig? Dan zijn deze kerken er klaar voor om u te woord te staan en te helpen waar nodig.

3958_B7D13109-FAEB-562B-7194-13E6B2AED751.png
Leef logo_edited.png
logo-100-grijs.png
Ontwerp zonder titel (2)_edited.png

Artikel door Revive.nl

Anker 1
Schermafbeelding 2023-10-20 090527.png

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelden zoveel wonderen en tekenen bij elkaar heb gezien. Het stroomde en stroomde en stroomde…” Afgelopen weekend organiseerde vernieuwingsbeweging De Donk Ministries in Sliedrecht het event Eerst Jezus, een opwekkingsconferentie die meerdere malen per jaar gehouden wordt en ditmaal in het teken stond van bevrijding. Grondlegger Leo van Wijngaarden deelt over de impact die dit evenement had.

“Het onderwijs was zo diep en krachtig, dat maak je zelden mee, zeker op het gebied van bevrijding. De sprekers hadden zich ontzettend goed verdiept in de materie en het evangelie dat gepreekt werd, werd ook na iedere dienst meteen in de praktijk gebracht.” Mensen werden gemobiliseerd om met God zelf door een proces van bevrijding te gaan met als doel naast andere mensen te kunnen staan en hen te begeleiden in hun proces. “Ik heb het ook meerdere keren gezegd tijdens de conferentie: Ik hoop echt dat de hele Alblasserwaard vol komt met mensen die om andere mensen heen gaan staan en zeggen, hé, ik weet wat je mankeert, ik weet wat er aan de hand is en ik wil je helpen. Ik ga voor je bidden. Bidden voor bevrijding en genezing.”

Genezing en bevrijding
Na iedere dienst vloeide er een overweldigende zalving van genezing en bevrijding door de zaal op een manier die nieuw was voor Leo en velen met hem. “Ik heb zelden zoveel wonderen en tekenen bij elkaar gezien.” Tijdens en na de conferentie stroomden de getuigenissen dan ook binnen. Zo werd een man bevrijd van vele angsten door de kracht van de Heilige Geest, maar ook fysiek genezen. Hij was bijna doof en droeg gehoorapparaten, maar na gebed kon hij zonder weer scherp horen. Er vond bevrijding plaats van PTTS, angst, depressie, afwijzing, bitterheid en van kwelgeesten die het leven van mensen ondragelijk maakten. Ook kwam er een getuigenis binnen van een vrouw bij wie een gezwel was verdwenen, wat ook bij controle in het ziekenhuis werd bevestigd.

“Dingen waar ik vanaf mijn prille jeugd tegenaan liep, die zijn gewoon weg!”

Getuigenissen over innerlijk herstel voerden de boventoon. “Het gaat niet alleen om het uitwerpen van demonen, maar ook om herstel van de schade die ze achterlaten.” Een van de mensen die op bijzondere wijze een stuk innerlijk herstel ontvingen was Kees* (71). Hij vertelt: “Dingen waar ik vanaf mijn prille jeugd tegenaan liep, die zijn gewoon weg!” Er zat vanaf kleins af aan een diepe pijn van afwijzing in zijn hart die hij maar niet kwijtraakte en die hem ervan weerhield om te gaan bewegen in de dingen van God. Ook zorgde dit voor een blokkade tussen zijn hoofd en zijn hart. Bepaalde waarheden wilden maar niet landen. Een van de sprekers, Erica Duenk, deed een oproep waarin precies deze dingen benoemd werden, en Kees ging naar voren.

 

“Je had direct een andere blik in je ogen.”

Toen hij zijn verhaal had gedaan, begon Erica voor bevrijding en herstel te bidden. Dit deed ze in fases, en God gebruikte het verhaal van Kees om op grote schaal, stap voor stap, innerlijke genezing te brengen bij mensen in de zaal. “Het was een weergaloze beleving, hoeveel mensen er in de zaal werden aangeraakt op dat moment.” Erica noemde ook meerdere details op uit het leven van Kees waar ze geen weet van kon hebben, dingen die diep verborgen zaten, waardoor er echt vrijheid kwam. “Na de dienst werd ik overspoeld door reacties van mensen die zeiden: ‘Je stond meteen rechtop, en je had direct een andere blik in je ogen.” Kees werd diezelfde avond al gebruikt om mensen te helpen en te bemoedigen vanuit Gods liefde, iets wat eerder niet lukte. “Al heel lang werd over mij uitgesproken dat dit mijn ding zou zijn, maar als je niet vrij bent, dan kun je dat niet uiten. Maar dat kon ik direct na de dienst wel.”

Geen gave of zalving
“Bevrijding is geen gave of zalving, het is iets waar iedere christen in kan gaan bewegen door de autoriteit die Christus ons geeft,” aldus van Wijngaarden. “Tijdens de diensten zagen we dit ook al binnen ons team. Het was geen vraag of een demon zou vertrekken, hij ging gewoon omdat wij dat zeiden.”

Lees meer over dit event en opwekking in de Alblasserwaard in ons eerdere artikel,
of bezoek de website van De Donk Ministries: https://www.dedonk.com/

 

* Gefingeerde naam, echte naam is bij de redactie bekend.

SPREKERS

GETUIGENISSEN BEVRIJDINGSCONFERENTIE 2023

Fragment Revival Event 2022
StichtingDeDonk

Fragment Revival Event 2022

bottom of page