top of page
20221119_194750_DSC_9703.jpg
Kopie van Logo Revival Event (1).png

2023

Door onvoorziene omstandigheden hebben wij wat aanpassingen gemaakt in het programma. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
Het gaat uiteindelijk niet om de boodschapper maar om van wie de boodschap komt!

 • Flickr
 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram

Dit event wordt mede gedragen door de volgende kerken. 
Wilt u napraten of heeft u hulp nodig? Dan zijn deze kerken er klaar voor om u te woord te staan en te helpen waar nodig.

3958_B7D13109-FAEB-562B-7194-13E6B2AED751.png
Leef logo_edited.png
logo-100-grijs.png
Ontwerp zonder titel (2)_edited.png
data transparant_edited.png
SPREKERS
Revival Event Bevrijdingsconferentie.png

SPREKERS

Hans Maat (NL)
Directeur van de apostolische bediening 'Return of Hope', initiatiefnemer van 'There is More', liedschrijver van Sela en voormalig directeur van Evangelisch Werkverband van de PKN, theoloog en daarnaast al jaren betrokken bij De Donk Ministries. Hans is op vele terreinen een bruggenbouwer in de traditionele kerk en heeft een hart voor de revival bewegingen in Nederland.

Rikhard Hartikainen (VS)
Opgegroeid in een Pinksterfamilie in Zweden. Al vroeg in zijn leven was hij betrokken bij Revival Bewegingen. In zijn tienerjaren werd hij op een bijzondere manier bevrijd van ongezonde verslavingen. Door dit wonder kwam hij terecht in Nigeria waar hij bijna 10 jaar lang als discipel leefde onder de bekende T.B. Joshua. In die jaren werd hij opgeleid en getraind en zag dagelijks bovennatuurlijke wonderen en tekenen. Na zijn huwelijk kwam hij terecht in de HungryGen beweging in Amerika. Door de bijzondere plaatsen waar hij in zijn leven heeft gediend en is onderwezen is Rikhard zeer gedreven om wat hij geleerd heeft over te brengen op andere christenen.  

Erica Duenk (NL)
Samen met haar man Henk is zij al vele jaren actief in de bevrijdingsbediening. Ze heeft hiermee een immense schat aan ervaring en kennis opgebouwd over de geestelijke wereld. Zowel in haar spreken als bedienen is zij krachtig en doortastend en heeft een zeer scherp onderscheidingsvermogen. Erica is niet terughoudend als het gaat om een scherpe boodschap die velen tot vrijheid in Christus hebben gebracht.

Martin Koornstra (NL)
Zeer bevlogen, gepassioneerd en gedreven in zijn missie: 'Het Koninkrijk verkondigen, de zieken genezen en demonen uitdrijven'. Deze Bijbelse opdracht is de leidraad voor de organisatie Royal Mission die hij samen met zijn vrouw Karin leidt. Inmiddels is Martin een vast gezicht geworden op de Revival Events. 

Werner Strydom (ZA)
Twee jaar geleden nodigden we Werner en zijn vrouw Shantel voor het eerst uit in Nederland na elkaar ontmoet te hebben in Zuid Afrika. Het bleek een 'geleide' ontmoeting en Nederland werd overspoeld met met zijn krachtige bediening. Een evangelist met het vuur op de tong. Radicaal en gedreven. Samen werken ze in de meest heftige townships in Zuid Afrika en hebben ze dagelijks te maken met tovenarij en krachtige werken van de duisternis. Vanuit deze ervaring zullen zij delen en de toehoorders leiden naar een overwinning door het Koninkrijk van God.   

Gerard en Lydia de Groot (NL)
Bericht 10-10-2023: Helaas is Gerard door een hardnekkige griep niet in staat om deel te nemen aan deze conferentie. We zullen hierdoor wat aanpassingen doen in het programma. Het thema 'Bezet gebied' zal worden overgenomen door Jarno van Dijk. De reeds jarenlange vriendschap tussen De Donk Ministries met Jarno heeft het mogelijk gemaakt dat hij dit op dit beladen thema op het laatste moment kan inspringen. 

20221119_190532_DSC_9670.jpg
Ontwerp zonder titel (2).png
PROGRAMMA

PROGRAMMA

In Iedere dienst is ruimte voor worship en persoonlijk gebed.
Tussen de diensten door zijn lunch, diner en koffiepauzes.

WOENSDAG 11 OKTOBER 2023
Openingsdag

20221120_142557_DSC_1537_edited_edited.jpg

Hans Maat

19:30

Koninkrijk van Kracht

Rikhard Hartikainen

19:30

Koninkrijk van Kracht

DONDERDAG 12 OKTOBER 2023
Equipmentday for leaders, ministers and regular visitors

Hans Maat

Bevrijding voor de kerk van vandaag

10:00

Jarno van Dijk

Bezet gebied

15:45

20221120_145347_DSC_1602_edited.jpg

Erica Duenk

Vrijheid in Gods aanwezigheid

13:15

Rikhard Hartikainen

Onbeschaamd

19:00

Rikhard Hartikainen

Voor een tijd als deze... 
(alleen voor leiders)

13:00 Masterclass

VRIJDAG 13 OKTOBER 2023
Confrontation Day

Erica Duenk

Ontmaskerd!

13:00

Werner Strydom

De bevrijdende glorie van God

15:30

Rikhard Hartikainen

God maakt waarlijk vrij!

19:00

ZATERDAG 14 OKTOBER 2023
Final deliverence day

Hans Maat

Afrekenen met ziekte

10:00

Werner Strydom

Genezing en bevrijdingsdienst

19:00

20221120_145347_DSC_1602_edited.jpg

Erica Duenk

Afrekenen met het verleden

13:15

Rikhard Hartikainen

Genezing en Bevrijdingsdienst

15:30

ZONDAG 15 OKTOBER 2023
Freedom Day

Martin Koornstra

Blijf niet achter!

13:00

Rikhard Hartikainen

Een boodschap voor Nederland

15:30

MISSIE

GOD MAAKT WAARLIJK VRIJ!

BEVRIJDINGSCONFERENTIE

Het thema 'bevrijding' is de laatste jaren een steeds bekender onderwerp geworden in Nederland. Veel christenen zijn er inmiddels mee bekend en er is prachtig onderwijs beschikbaar voor wie erin is geïnteresseerd. Wanneer wij als christen willen leven dan mogen wij erop vertrouwen dat we niet meer hoven te leven onder de machten van duisternis, want;  “Jezus heeft de machten en overheden uit de hel ontwapend en openlijk te schande gemaakt”. Kolossenzen 2:15

Doordat er steeds meer onderwijs is gekomen over dit soms ‘beladen’ thema zijn er gelukkig veel christenen bevrijd van de werken van de duisternis. We hebben vele mensen bevrijd zien worden van verslavingen, emotionele trauma’s, misbruik, identiteitsverwarring, leugens en nog heel veel meer.

Maar we leven ook nog vaak genoeg in een spanningsveld tussen, bevrijding, genezing, lijden en tegenslag. We zien bij veel mensen dat zij soms nog gevangen zijn in ‘iets ontastbaars’ waar men niet doorheen lijkt te komen. We hebben gezien dat er soms mensen worden ‘vastgehouden’ in bepaalde gebieden of emotionele gevangenissen waar men niet van vrij lijkt te komen.

LEIDERS EN BEDIENINGEN DAG

Equipment day
De donderdag staat in het teken van onderwijs zodat we leren wat er precies gebeurt. Deze dag is in het bijzonder interessant als je een taak of functie hebt in een gemeente, kerk of bediening. Daarbij maken we speciaal ruimte voor het overdragen van de zalving door handoplegging. We nodigen in het bijzonder deze mensen uit om deze dag toegerust te worden in de bediening van 'bevrijding'. We verzoeken om bij het bestellen van de tickets kenbaar te maken of je tot deze groep behoort en we vaste plaatsen voor je kunnen reserveren. Uiteraard zijn mensen die niet in enige functie staan ook van harte welkom op deze dag. 

VOORWAARDEN

Kinderen
Het proces van bevrijding is soms een ingrijpend tafereel, zowel om te ondergaan als om te zien. De machten van de duisternis worden ontmaskerd en dit gaat soms gepaard met een heftige strijd. Wij vinden als organisatie om meerdere redenen dat kinderen hier niet zomaar aan bloot gesteld mogen worden. Ondanks dat het voor iedere christen bij de praktijk van het leven hoort is dat het in veel gezinnen en/of kerken niet. Wij geloven dat ook kinderen bevrijd mogen worden van de werken van de duisternis (Jezus kwam in het bijzonder voor de kinderen), maar wij geloven dat dit allereerst thuis hoort in een gezonde pastorale setting die het kind beschermd en een veilige omgeving kan bieden. Op onze conferentie kunnen wij die plaats niet bieden. Daarom hebben we een streng toegangsbeleid voor kinderen tot 18 jaar.

 • Er is geen kinderopvang of plek waar kinderen afgezonderd kunnen verblijven.

 • Kinderen hebben alleen toegang onder begeleiding van een ouder of wettelijk voogd. Hierop wordt actief toegezien.

 • Kinderen blijven bij hun ouders op de zitplaatsen en ouders laten het kind niet alleen achter. Ook niet om zelf 'bediend' te worden.

 • Ministry-medewerkers zullen tijdens de conferentie niet bidden of bedienen aan/met kinderen. Ook niet als de ouder daar wel toestemming voor geeft. In een enkel geval kan door de host of sprekers besloten worden dit wel te doen.

 • Mocht je wel besluiten je kind mee te nemen praat dan vooraf met je kinderen over de dingen die ze kunnen gaan zien. Blijf intensief in contact met je kind en beantwoordt hun vragen. De beleving van een kind is altijd anders dan die van een volwassene. 
   

Deze conferentie gaan we hier dieper op in dan ooit tevoren. Wij geloven dat deze conferentie een keerpunt zal zijn voor vele mensen die al jaren verstrikt zitten in het web van de vijand. We geloven dat Jezus waarlijk vrijmaakt en dat de Heilige Geest ons zal leiden op een route van kennis, waarheid en vrijheid. De sprekers zijn mensen die deze thematiek kennen door ervaring en die door zware blokkades en heftige strijd zijn gegaan. Zij zijn bereid om verder te gaan dan we gewend zijn en bereid om bezet gebied in te gaan en mensen te leiden naar de overwinning in Christus!

De conferentie beslaat 5 dagen en we raden iedereen aan om de hele conferentie bij te wonen. We moedigen iedereen aan om deze ruimte vrij te maken in de agenda en de tijd en de rust te nemen rondom de conferentie om dieper en verder te gaan dan ooit. Want Jezus maakt waarlijk vrij!

Masterclass door Rikhard Hartikainen
Donderdagmiddag om 13:00  is er een aparte exclusieve sessie in de kleine zaal met Rikhard Hartikainen voor mensen die leiding geven aan een kerk of bediening. Men dient zich hier apart voor op te geven en is alleen toegankelijk voor mensen met een taak als leidinggevende van een gemeente, kerk of bediening.

Toegang
Als organisatie voelen wij ons verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van iedere bezoeker van deze conferentie. Daarom hebben wij richtlijnen opgesteld die kunnen waarborgen dat iedere bezoeker zich veilig en welkom voelt. Wanneer je tickets besteld dan ga je akkoord met deze voorwaarden en conformeer je jezelf aan de leiding en het toezicht van de medewerkers van De Donk Ministries.

 

 • Het maken van foto-, film- en geluidsopnamen is strikt verboden. Er wordt geen enkele uitzondering gemaakt.

 • Alleen de medewerkers met een badge 'Ministryteam' bidden met en voor andere bezoekers. Natuurlijk kunnen en willen wij gebed niet verbieden, maar we doelen specifiek op het bidden in de zin van bedienen, handen opleggen en bidden voor genezing/bevrijding. Omdat wij van een afstand niet kunnen bepalen wat er precies gebeurt vragen we je dit tijdens de conferentie niet te doen en deze bediening over te laten aan de mensen die we daarvoor hebben aangesteld.

 • Iedere bezoeker dient de aanwijzingen van onze medewerkers strikt op te volgen. Voer geen discussies over regels of besluiten. Deze zijn er om iedere bezoeker een veilige plaats te bieden. Misschien ben je bepaalde dingen anders gewend of heb je een andere kijk op dingen; dat mag, maar respecteer onze gastvrijheid naar al onze gasten.

 • Jassen mogen niet mee de zaal in, maar dienen te worden opgehangen in de garderobe.

 • De zitplaatsen zijn op een tribune. Maak je gebruik van een rolstoel of andere hulpmiddelen? Spreek dan een van onze medewerkers aan, zij begeleiden je naar de juiste plek. Het gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk.
   

BIJWONEN VAN DE CONFERENTIE

Locatie
De conferentie vindt plaats in Event- en partycentrum de Lockhorst. Het adres is Sportlaan 1 in Sliedrecht en bevindt zich op steenworp afstand van de op- en afritten van de A15 en tegenover het treinstation.

Aanwezigheid 
Wij adviseren om de hele conferentie bij te wonen en ruim de tijd vrij te maken in je agenda. Voor degene die dat niet lukt zijn er ook losse tickets beschikbaar.

Lunch & Diner
Via onze ticketshop kun je tot voor een week voor de conferentie tickets bestellen die toegang geven tot de lunch en diner buffetten. Deze buffetten zijn eenvoudig maar gevarieerd en stevig. Ook zijn er vegetarische opties aan het buffet toegevoegd. Helaas zijn er geen mogelijkheden voor mensen met voedselintoleranties. Toegang tot de buffetten verkrijg je door het laten scannen van de QR code op de bestelde tickets..

De hele conferentie is er gratis koffie en thee. Wanneer je toegang hebt tot de buffetten is er melk/sap/fris beschikbaar.

Wil je liever buiten de deur eten?
Er zijn diverse mogelijkheden in de nabije omgeving:

Tickets
Tickets zijn alleen verkrijgbaar via onze online-ticketshop. Zonder tickets is er geen toegang mogelijk. De tickets zijn voorzien van een QR code die bij de ingang van het complex gescand moeten worden. Zorg dat je de tickets gereed houdt bij binnenkomst en zet het scherm van je telefoon op de felste stand. Je kunt de tickets natuurlijk ook uitprinten en meenemen.

Kosten

Toegang tot de conferentie is gratis. We rekenen wel per ticket

een klein bedrag aan reserveringskosten. Dit doen we omdat we in toenemende mate werden geconfronteerd met mensen die wel bestellen maar niet komen opdagen. Om te voorkomen dat mensen 'voor de zekerheid' tickets bestellen rekenen we een kleine reservering fee.

Collecte

Tijdens de conferentie hebben we meerdere momenten waarop we  de mogelijkheid geven om te zaaien in deze conferentie en de kosten met elkaar naar vermogen te kunnen delen.

Hotel overnachtingen
In de omgeving zijn diverse hotels. Wij kunnen deze hotels aanraden:

PERS EN MEDIA

AVG
Wanneer je de conferentie bezoekt geef je toestemming aan de organisatie om foto's en video's te maken en te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wij gaan zoveel mogelijk op gepaste wijze om met het maken van foto en beeldopnamen.

PERS
Bent u medewerker van een krant of nieuwsmedium. U bent welkom om de conferentie bij te wonen. Meld u zich vooraf alstublieft via Email: stichtingdedonk@gmail.com
U krijgt dan een perskaart van ons.

LEIDERSDAG
INFORMATIE